top of page
Letselschademeesters

Diensten die we bieden bij Letselschademeesters®

Hoe je went of keert laat letselschade altijd zijn sporen achter. Dit kan emotioneel, financieel of lichamelijk zijn. Het is daarom altijd handig om een letselschadejurist in te schakelen. Een jurist die jouw belangen behartigt en streeft naar maximale schadevergoeding. Via Letselschademeesters® kan je kosteloos je letselschadevergoeding laten regelen door een onafhankelijke en deskundige letselschadejurist.

01

Uitglijden en vallen

Ontstaat door uw uitglijden, struikelen of vallen letsel en is dat de schuld van een ander? Dan kunt u recht hebben op vergoeding van uw letselschade.

04

Bouwongevallen

Een bouwplaats is een plek waar grote machines en veel personen tegelijkertijd werken. U kan schadevergoeding krijgen voor je schade op de bouwplaats.

07

Verkeersongevallen

Bij een verkeersongeval is bijna altijd sprake van letselschade. Voor bij ongevallen waar fietsers, voetgangers, scooters of kinderen zijn betrokken. 

02

Medisch falen

Er is sprake van een medische fout als een medische behandeling onzorgvuldig is uitgevoerd waardoor de patiënt letselschade oploopt of zelfs overlijdt.  .

05

Asbestschade

Bij het verwijderen van asbest of het slopen van asbestpanden kan je in aanraking komen met asbest. U heeft recht op schadevergoeding bij asbestschade. 

08

Massa claims

Een massaclaim is een gezamenlijke claim van grote aantallen gedupeerden met dezelfde geleden schade. Bijv. borstimplantaten, sjoemeldiesels.

03

Productaansprakelijkheid

Heb je schade opgelopen omdat een product die je hebt gekocht kapot is gegaan? Dan kunt u recht hebben op vergoeding van uw letselschade

06

Letselschade op werk

Een werkgever is altijd aansprakelijk als er een bedrijfsongeval is gebeurd. Alleen niet als er sprake is van bewuste roekeloosheid. 

09

Dood door schuld

De wegbeheerder is aansprakelijk voor schade die is ontstaan omdat de weg niet goed is onderhouden of omdat niet snel is opgetreden bij een gevaarlijke situatie.

bottom of page